Tømrer pris – Hvad koster det at hyre en tømrer for en dag?

Tømrer pris – Hvad koster det at hyre en tømrer for en dag?

Hos Sjællands byg vælger du, om vores tømrer bestilles til timepris eller til en fast pris. Hvis du ikke ved, hvilken prissætning som passer dig bedst, går vi naturligvis sammen igennem, hvilket job du vil have udført og efterlader et prisoverslag på begge alternativer. 

Mange drømmer om at leje en tømrer for en dag hvor de kan få rådgivning osv. Hvis du har brug for tømrere på denne måde, så har vi en kontakt, men prisen er lige så høj som for en erfaring konsulent. dvs. omkring 800kr eller mere i timen. 

Priser tømrer til udførelse af opgave

De er halvpris at få vores tømrer til at udføre en konkret opgave, fremfor at bruge “konsulent” timer. 

Sjællands Byg har som sin hjørnesten, at vores kunder altid skal føle sig trygge og velinformerede fra arbejdets start til slut, og derfor arbejde med en klar prisfastsættelse uden skjulte eller ekstra gebyrer.

Uanset om du vælger en timepris eller en fast pris tømrer, kan du altid vælge at betale kontant eller faktura. Ved større værker foretager vi gerne et gratis første besøg uden binding for at give dig et korrekt tilbud. Hvis du hellere vil have et prisforslag via e -mail eller telefon, kan vi naturligvis også arrangere det.

Timepris tømrer København

Vores tømrer koster 490kr at leje i timen. Nogle gange kan det betale sig at få fast pris på tømrer. Send os en besked eller ring og lad os finde ud af hvad der er bedst i jeres situation. 

Du kan også få hjælp af en tømrer til at finde ud af hvad der er en fair pris på byggematerialer, eller så kan du selv sætte dig ind i forskellige priser på websteder som f.eks. bygge-pris.dk.

De er halvpris at få vores tømrer til at udføre en konkret opgave, fremfor at bruge "konsulent" timer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her