Låsesmed, sikkerhedsdøre, alarm og overvågning

Smartphone with launched application for alarm security

Sikkerhedsdøre monteret af låsesmed og tømrer

Afhængig af miljøet stilles der forskellige krav til indbrudssikringen til en dør. Nogle gange monteres moderne sikkerhedsdøre i en ejendom fra begyndelsen. I ældre ejendomme kan gamle trædøre udskiftes med nye sikkerhedsdøre, der tåler indbrud og brand. Eller det er nok at forstærke eksisterende døre for at opnå et godt sikkerhedsniveau. Vores låsesmed og elektriker kan med  sikkerhedsdøren, montere alarm og overvågning København

Vi har stor erfaring med dørmontage og dørforstærkninger, samt tilhørende forstærkningsarbejder af dørkarme, vægge og befæstelser, der er lige så vigtige. Vi arbejder også med retablering af dørmiljøer efter indbrudsforsøg.

Sikker opbevaring af værdigenstande og værdigenstande

Selvfølgelig skal du beskytte dine mest værdifulde ejendele i et pengeskab. Hos os finder du indbrudssikre og brandsikre pengeskabe. Vores tilknyttede låsesmed servicerer også pengeskabe og sikkerhedsåbninger.

Young woman entering code on keypad of home security alarm

Få monteret af alarm med overvågning af vores låsesmed og elektriker

En smart boligalarm er en investering for fremtiden og noget du og din familie vil få glæde af resten af livet. Du ejer dit alarmsystem helt fra Svenska Alarm – det betyder, at du slipper for dyre lejeudgifter, når systemet er betalt falder den månedlige udgift markant. Økonomisk smart i længden simpelthen!

Du kan betale for alarmen direkte eller i rater og vælge, hvilke komponenter der passer til dig og din bolig. Det giver dig fuld kontrol og gennemsigtighed for enhver pris. Svenska Alarms alarmsystem er derfor en af de mest overkommelige alarmer på markedet.

Opgradering og køb af nye komponenter er både nemt og overkommeligt, du betaler kun for præcis det, du og din familie har brug for. Hvis du flytter, skal du bare pakke alt og tage det med dig.
Vi hos Sjællands Byg mener, at sikkerheden skal være enkel – og overkommelig.

Omkostningseffektiv alarmløsning

Engangsprisen på alarmen gør den billigere i længden end at leje en alarm. Når alarmen er betalt, er det det eneste du betaler for.  Med sikkerhedsservice, alarmservice og certificeret installation får du naturligvis samme sikkerhed som ved andre systemer. Udstyret er certificeret af de de største brand- og sikkerhedscertificeringer.  Sjællands Byg er et byggefirma med en tilknyttet alarminstallatør.

Den bedste løsning til dit hjem

Du bestemmer selv, hvilke komponenter der passer bedst til dit hjem og din familie, selvfølgelig får du råd og tips fra os. Alt er forbundet til en tilsluttet centralenhed og med vores smarte app kan du få billeder fra kameraerne, se hvornår alarmen udløses og meget mere. Du kan nemt tage komponenterne med dig, når du flytter.

 

close up view of security camera on gray building facade

Overvågningskamera af vores låsesmed og elektriker

Et overvågningskamera giver dig mulighed for at se, hvad der sker i hjemmet via din iPhone eller Android telefon. Vi har overvågningskameraer og netværkskameraer, der er forbundet via WiFi til både indendørs og udendørs brug, med nattesyn, panorering og bevægelsessensorer, så du kan føle dig tryg, når du forlader hjemmet og rejser væk. Køb dit overvågningskamera hos os inklusive montering

Vi er her for dig

Hos os får du en sikker ven du altid kan kontakte, vores døgnvagt hjælper dig når du har brug for det. Med vores alarm kan du slappe af og stole på, at vi og teknologien sørger for resten.

Kunde udtalelser
Følg tømrer København på de sociale medier
Bliv ringet op af en tømrer eller murer København

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her