Snedkerkøkkenet der slår IKEA-hack køkkenet – helt fra bunden

Du kender måske til IKEA-hack køkkenet, der indebærer en proces hvori et helt almindeligt IKEA-køkken forvandles til mere eksklusivt design og nogle gange andre materialer på delene. Selvom at det lyder smart og billigt, kan det hurtigt komme op i den høje ende, hvis du har et køkken i gennemsnitsstørrelse. Snedkerkøkkenet, der er bygget i hånden, helt fra bunden, matcher stort set den samme pris på IKEA-hack køkkenet.

Det lyder umiddelbart tiltalende med et IKEA-hack køkken, der er blevet sminket på overfladen med dyrere, mere eksklusive bordplader, skabs- og skuffefronter. Dog er ulempen, at overfladerne sjældent passer til indmaden. Du vil ofte stå tilbage med de helt almindelige standardmoduler fra IKEA, der kun har opgraderede bordplader og fronter, og ikke indmad. Investerer du derimod i et snedkerkøkken, får du et håndlavet køkken lavet fra bunden, til en pris, der kan matche.

Hvorfor skal jeg vælge et snedkerkøkken frem for et IKEA-hack køkken?

Der er mange fordele ved et IKEA-hack køkken, især på det økonomiske plan. Det er i princippet mindre kosteligt, at investere i standardmoduler, for derefter at pimpe dem op. Dog er det ikke helt så meget i den lave ende, som man kunne tro. Hele optimeringsprocessen, hvor overflader, såsom bordplader og skabs- og skuffefronter, bliver udskiftet, kan du hurtigt komme af med meget.

Udbyderne af IKEA-hack køkkener tilbyder ofte en række eksklusive materialer og designvalg, der giver der mulighed for at udskifte den billige bordplade med en marmor- eller granitbordplade, eller massivt træ til skabslåger og hylder. Disse materialer i den høje ende, kombineret med en håndværkerudgift på monteringen af dem, svarer til det samme prisleje som de dyreste standardkøkkener.

Et IKEA-hack køkken og monteringen af overflader vil altså ikke give dig den største rabat på dit køkken Med et håndlavet snedkerkøkken, der er skræddersyet helt fra bunden, får i derimod et funktionelt køkken i højeste kvalitet, med et overfladeareal der passer til indmaden. Hos Handcrafted Interior bliver alle deres køkkener bygget af fagkyndige snedkere, der er passionerede omkring deres håndværk. De lader sig desuden ikke begrænse af standardmål, og kan tilpasse sig alle slags særlige eller skæve mål. Her kan du undersøge det ultimative ikea hack køkken.

Et håndbygget køkken med en helt særlig skabelsesproces

Inden du begynder skabelsesprocessen af dit skræddersyede snedkerkøkken, får du først lov til at komme på et personligt besøg til Handcrafted Interiors showroom i enten København eller Aarhus. Du får lov til at mærke deres kvalitetsmaterialer, få indtryk af æstetikken og dermed danne dig et godt indtryk. Det giver en helt særlig effekt, selv at få lov til at sanse køkkenet, inden det monteres. Få muligheden for at åbne skufferne, og læg fingrene på de detaljerede og omhyggeligt udskårne skuffer og bordplader.

 

 

 

Indlægget kan være sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her