Murer Sjælland dit murerfirma på Sjælland

Murer Frederiksberg, dit murerfirma Frederiksberg og på Sjælland!

Murer Sjælland til alt murerarbejde

Hjælper dig med murer arbejde på Sjælland!

Murerfirmaet, Murer Sjælland hjælper dig med alle former for murværksarbejde. Vores professionelle murere har stor erfaring inden for murværk. Referencer til murværk udført kan findes i hele region Sjælland.

 Uanset om du har brug for hjælp til et lille eller et stort murværksprojekt, vil du blive hjulpet af en pålidelig murer med lang erfaring. Kendskab til gamle tiders mursten og mørtel er et vigtigt kendetegn. Især når reparationer på gamle murværk egenskaber. Murværk vægge kan gives mange forskellige optrædener. Farvemønster og tekstur. Alt efter smag. Kombinationsmulighederne er uendelige. 

Vores murer Sjælland har stor erfaring med vægge og kan give et tilfredsstillende æstetisk resultat. Før vi starter et murværk, analyseres den anvendte type materiale og arbejdsteknikerne altid. Dette er en forudsætning for professionelt arbejde. Der er ingen forskudsbetalinger kendt som a-conton (rater). Du betaler, når arbejdet er færdigt, og alt er rengjort og klar. Vi har f-skat regningen og ansvarsforsikring. Du kan forvente at få et professionelt arbejde gjort.

Eksempler på murværksarbejde, vi udfører på Murer Sjælland, er:

 • Terrasser af beton renovering, reparation.
 • Renovering, reparation og reparation af betontrapper.
 • Murværk af skorstene,
 • Murværk af pejse,
 • mursten faksimile og trimning,
 • murværk af vægge,
 • facade murværk, facade rengøring, renovering af gips facader.
 • Flisebelægning.
 • Kakkelovne.
 • Forsegling af ikke-tætte kanaler til pejse.
 • Murværk og pudsning af vægge.
 • Renovering af skorstene
 • Et tilbud fra Murar Ssjælland er altid gratis.
 
 

Vores murerfirma, Murer Sjælland er kundeforholdet det vigtigste. Du som kunde skal være 100% tilfreds med den service, vi udfører. Vores murere arbejder altid effektivt og omhyggeligt. Du behøver ikke at tænke på materialevalg og håndværk, som vi tager os af. Har du et murværk arbejde, som du har brug for hjælp med? Kontakt os på Murer Sjælland for information, priser og et gratis tilbud.

Murer Frederiksberg, dit murerfirma Frederiksberg og på Sjælland!

Beskrivelser af nogle af murer Sjælland ydelser;

Udover facader og facaderenoveringer udfører vi også disse ydelser så som reparationer af betontrapper er en fælles foranstaltning, som vi på murer Sjælland udfører. Rundt omkring på Sjælland er der mange dårlige betontrapper især i København, der skam egenskaberne. Særligt sårbare er de betontrapper, der er lavet af såkaldte egne boligbygninger.

Vi renoverer og reparerer Sjællands betontrapper

Det er ikke så nemt som mange mennesker tror at reparere og reparere en betontrappe.

Vores murer Sjælland udfører alle former for skorstensrenoveringer på hele Sjælland

“Ingen skorstensrenovering er den samme som den anden, fordi renovering af en skorsten kan involvere så meget. Dette kan betyde, hvis en røgrør er utæt, så du kan være nødvendigt at udføre skorsten forsegling inde. Dette kaldes glidende støbning og udføres med en keramisk masse, der gør røgrøret bliver tæt igen. Mange gange sker der en skorstensrenovering i forbindelse med testudskrivning af skorstenen ved montering af en brændeovn.

Den mest almindelige årsag til skader er imidlertid, at skorstenen er uopvarmet og uden skorstenshætte. Hvis du er ude i god tid, før skaden er forstørret, kan det være nok til at bruge leddene på skorstenen i stedet for at mure op en ny skorsten. Desværre, mange venter for længe, men en skorsten reparation i den tro, at skorstenen ikke er nødvendig, kan intet være mere galt. Skorstenen er vigtig for ventilationen af huset.

Her kan du se, hvilke reparationer på skorstene og pejse vi kan hjælpe dig med renovering:

Skorstensforsegling


skorsten med angivelse af rokkanal. Vi udfører tætninger af røg rør og ventilationskanaler med en teknik kaldet glidende støbning. En etableret og gennemprøvet metode til skorstensforsegling.

Murer op skorsten

Opbygning af nye skorstene eller reparation af en eksisterende dårlig skorsten, kan du få hjælp fra os også.

Sammenføjning skorsten

Revet mursten og udhulede samlinger kan gøre din skorsten ustabil og usikker. Vi udskifter knækkede mursten og reparerer leddene.

Rør i skorsten

Hvilket er det bedste skær rør til en kvalitetsinstallation. Vi hjælper dig med, om du skifter rør eller indsætter et surt rør.

Pejse og brændeovne

Vi udfører alle former for installationer fra køkkenkomfur til skær i pejse til brændeovne.

Kakkelovne ved murer Sjælland

kakkelovn over tid kan gamle kakkelovn blive forseglede og blive beskadiget. Vi gendanner og gendanner din kakkelovn.

Skorstenshætte

skorstenshætte. For at beskytte skorstenen mod nedbør såsom regn og sne osv., er de fleste mennesker klar over i dag. Vi hjælper dig med at udvikle en skorstenshætte, der passer ind i netop din husstil.

Murer pejse

Hver ikke ønsker en smuk arbejder pejs i sit hjem, der knitrer og skaber hjem komfort. Vi kan hjælpe dig med at væg en smuk pejs

Det er billigt at bruge professionelle murere ved os på Sjællands Byg og murer Sjælland. Du betaler kun en tredjedel af prisen på arbejdskraft for vores teglværkstedstjenester.
“Du ved, at i de fleste tilfælde, når du gør murværk arbejde, udgifterne til materialer er lav.
Dette gør murerarbejdet til et af de mest rentable job, du kan gøre som kunde.

Kunde udtalelser
Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her