Byggestrøm – Lej byggepladstavle

Etablering af byggestrøm 

Når du skal bygge nyt eller bygge til eller renovere så har du måske brug for at en autoriseret elinstallatør etablerer byggestrøm til dit byggeprojekt. Sjællands Byg er en del af Norh, som tilbyder byggestrøm og udlejning af byggestrømsstavle samt Københavns Elektriker byg el m.fl.

Lej byggepladstavle og bygge el 

Vi har mangle forskellige byggepladstavler og byggestrømstavler på vores lager, som vi udlejer til en fast lav pris. inklusive etablering af byggestrøm København og Nordsjælland. Har du brug for et tilbud? Tøv ikke med at kontakte os og få en pris på byggestrøm eller leje af byggepladstavle her

Lej byggepladstavle og bygge el 

Sjællands Byds værdier beskriver kernen i vores forretning og gennemsyrer hele vores byggefirma i vores daglige drift. Det er vejledende i vores arbejde og et klart kundeløfte. Så hvis du har brug for byggestrøm og opsætning af byggepladstavle så kan du forvente pålidelig service.. 

Vores kerneværdier er: samarbejde, engagement og kompetence.

Samarbejde

Gennem benchmarkingstræber vi altid efter at udnytte vores forskelligheder og supplere hinanden og dermed udvikle vores daglige drift til den bedste kundefordel, vi har derfor tilknyttet byggestrøm elektriker og udstyr så som byggepladstavler til hurtig levering. Best practice foregår løbende mellem virksomheder for at effektivisere vores arbejdsprocesser med byggestrøm og andre områder.

Lej byggepladstavle og bygge el 

lære af forskellige typer avancerede og komplekse opgaver og styrke vores position som markedsledende byggefirma Med tæt samarbejde med partnere, elektriker, kunder, leverandører og andre interessenter forsøger vi hele tiden at optimere vores måde at samarbejde på og udvikle tætte og langsigtede relationer. Gennem et ønske om at være åbne og følsomme over for vores omgivelser skaber vi betingelser for nye samarbejder og løsninger.

Forpligtelse på byggepladser

Vi arbejder i hele Danmark med et langsigtet engagement i vores kunder i hver region og marked, hvor vi er repræsenteret. Vi har kunden i fokus og holder hvad vi lover og stræber efter at overgå høje forventninger. Vi er overbeviste om, at personlige kontakter er de mest rentable og effektive for alle parter. Med en lokal tilstedeværelse har vi altid tæt kontakt til vores kunder gennem hele arbejdsprocessen og en regional styrke, der giver tryghed i hele forretningen.

Kompetence som byggefirma

Vi har mange års samlet erfaring og kan vores håndværk indenfor murværk og puds, tage, vinduer og altaner. Med mange samarbejdspartnere kan vi tilbyde en bred kompetence indenfor facade byggeri og vi er dermed en sikker samarbejdspartner, der leverer den højeste kvalitet til vores kunder. Gennem best practice i koncernen stræber vi altid efter at udvikle alle medarbejdere i vores daglige drift til den bedste kundefordel.

Kunde udtalelser
Følg vores tømrer København på de sociale medier
Bliv ringet op af en tømrer eller murer København

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her