TØMRER AMAGER

Carpenter at workshop

Søger du en lokal tømrer på Amager eller et tømrerfirma Amager?

Sællands Byg byg tømrerfirma Amager, med vores tømrer Amager leverer vi skræddersyede løsninger til dine bygnings- og tømrerbehov – hvilket sikrer, at det højeste kvalitetsniveau levereres på en pålidelig og omkostningseffektiv måde. Med vores tømrermester på Amager i  spidsen, som har mere end 20 års international erfaring inden for tømrerarbejde, snedkeri, byggeri og projektledelse, kan vores team håndtere alle aspekter af dit projekt – og tage sig tid til at forstå dine unikke behov for at sikre, at du får det resultat, du ønsker ved dit næste byggeprojekt! Vores tømrer Amager sætter en ære i at danne tillidsfulde relationer med vores kunder, der tilbyder god service, integritet og konkurrencedygtige priser.

Tømrer Amager tilbyder:

Vi tilbyder en række tømrerydelser, heriblandt:

 • Hylder og reoler
 • Indramning og tagdækning af træ
 • Trægulve
 • Lister og fodpaneler
 

Vores omfattende projektledelse med tømrer Amager tager stresset ud af at bygge et nyt rum til dit hjem eller små virksomheder. Vi har lang erfaring med både store og små opgaver indenfor faget. Så vi kan sagtens hjælpe dig med netop dit byggeprojekt. Tøv ikke at kontakte os hvis du leder efter en tømrermester på Amager.

Renoveringer. Vores tømrerfirma Amager  tilbyder en række boligrenoveringsløsninger, der forbedrer din bolig og maksimerer dens funktionalitet. Det drejer sig bl.a.

 • Udvidelser
 • Dæk 
 • Loft 
 • Garager
 • Køkken 
 • Badeværelse passer 
 • Living / Spiseplads passer
 • Soveværelse møblement
 

Tømrer Amager kan arbejde med dit budget og tidsramme til at passe ud din kommercielle plads. Arbejde med præcision for at repræsentere din virksomhed og brand vision med den største kvalitet. Det er også er fordel at vælge vores tømrer Amager, fordi at vi samarbejder med andre faggrupper i branchen, heriblandt, elektrikere, låsesmede og murere.

 

Hos tømrer Amager leverer vi skræddersyede løsninger til dine bygnings- og tømrerbehov

Professionel tømrer Amager med fokus på kvalitet

Vores tømrer Amager hjælper dig med alt arbejde som kræver en tømrermesterens ekspertise og vores malere hjælper dig med malerprojekter i lejligheden eller villaen på en hurtig og smidig måde. Det kan handle om maling af vægge og møbler, tapetsering, flydepudsning af gulve og så videre. Vi står for et hurtigt og kvalitetsarbejde og forlader ikke et job, før du som kunde er hundrede procent tilfreds.

Kontakt os i dag, så booker vi et møde. Vi vil gerne høre, hvad du ønsker hjælp til, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Med Sjællands Byg tømrer Amager får du en pålidelig partner, som hjælper dig med at realisere dine ideer ved at tilbyde en komplet service til både tømrer- og malerarbejde.

Vi er et professionelt byggefirma i København med fokus på ydelser til villa-, lejligheds- og ejendomsejere såsom gulvafslibning, gulvlægning, maling, elektriker og tømrerarbejde. 

Læs mere om vores murer Amager her. 

Vi samarbejder med Norh Tømrer Amager

Kunde udtalelser
Følg tømrer Amager på de sociale medier
Bliv ringet op af en tømrer Amager

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her