Nedrivning København og Sjælland

Nedrivning København og Sjælland

Indhent et gratis tilbud på din nedrivningsopgave i København

Vi derhjemme nedrivninger vil give dig alle de dokumenter, du har brug for gratis før og efter afslutningen af dit projekt.

Vi har gennem mange år opbygget en bred erfaring i totale nedrivnings opgaver. Vores dygtige nedriver København medarbejdere er specialister i feltet og vi gør en stor ære i at udføre nedbrydning og demontering med stor opmærksomhed på omgivelser, miljø og arbejdsmiljø og ikke mindst sikkerhed! Vi udfører arbejdet med et minimum af støj- og støvgener og tilpasser os de givende omgivelser.

Vi følger med tiden og teknologien og vi har det nyeste udstyr og en moderne maskinpark.

Sjællands Bygs nedrivning København udfører alle former for indvendige nedrivnings- og rydningsopgaver. Ligeledes foretages fjernelse af produktionsudstyr i fabriksanlæg og tekniske installationer.

Intet er for stort og intet er for småt. Kontakt os for nedrivnings opgaver på hele Sjælland

Fjernelse af asbest og andre farlige stoffer i dine vægge

Asbest kan findes flere steder i hjemmet, end man kunne forvente. Dette gør fjernelse af asbest hverdagskost i de fleste nedrivningsprojekter. Asbest er et yderst farligt materiale, og i henhold til lovgivning i mange lande, skal bortskaffes af professionelle og efter strenge retningslinjer for at sikre sikkerheden for alle, der er involveret i fjernelsen. Nogle almindelige steder asbest findes omkring hjem omfatter:

Sjællands Byg og vores nedrivning København har mange års erfaring i fjernelse og bortskaffelse af asbest, der udfører hundredvis af arbejdspladser, hvor asbest skal behandles på en sikker og miljøvenlig måde.

Sjællands Bygs nedrivning København og Sjælland er fuldt kvalificeret og forsikret til at udføre enhver asbest fjernelse projekt uanset størrelse eller placering af jobbet. Så snart en asbest fjernelse job er bekræftet vores nedriver indgive alle nødvendige asbest tilladelser og meddelelser for at sikre, at vores fjernelse udføres inden for alle love og bestemmelser.

Vi vil også underrette alle omkringliggende naboer på stedet om, hvornår fjernelsen af asbest vil finde sted, og hvilke metoder vi vil bruge til at sikre deres sikkerhed.

Dette gøres gennem både postkasse, skiltning og verbalt, når det er relevant. Efter afslutningen af asbest fjernelse vi bortskaffe asbest sikkert og i overensstemmelse med den danske lov.

Vi er miljø- og sikkerhedsbevidste og tager alle de skridt, vi kan, for at sikre, at asbest ikke kommer ind i miljøet eller påvirker offentligheden på nogen måde.

Når nedrivningen er afsluttet afsluttet at vores nedriver København, vil vi inspicere området og attestere, at fjernelsen har fundet sted med succes. Vi udsteder et godkendelsescertifikat for den fjernelse, der fuldføres og anses for sikkert, som du kan indsende til rådet for dine optegnelser.

Nedriver Sjælland til nedrivning København og omegn.
Kunde udtalelser
Følg nedrivning København på de sociale medier
Bliv ringet op af en nedriver København og på Sjælland

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt