Tømrer Frederiksberg lokalt tømrerfirma på Frederiksberg

Tømrer Frederiksberg lokalt tømrerfirma på Frederiksberg

Tømrerfirma Frederiksberg

Sjællands Byg og vores tømrer Frederiksberg mener vi, at arbejde og effektivitet i den høje ende går hånd i hånd. Vi er stolte af, at vi ikke er begrænset til nogen bestemt service eller gruppe af tjenester i vores branche, da vores medarbejdere er fuldt kvalificerede og erfarne håndværkere, hvis viden og erfaring giver os mulighed for at nærme os ethvert individuelt projekt med tillid til, at slutproduktet vil overstige kundernes højeste forventninger, uanset hvor unikt eller tilpasset det kan være.

Vores arbejde spænder fra små boligrenoveringer til mindre opgaver så som reparationer osv. Gennemse vores projektside for at få oplysninger om afsluttede og aktuelle projekter.

Tømrerfirmaet Frederiksberg har specialiseret sig i:

–  Tømrer arbejde meddæk/pergolaer/alfresco

– Carporte (åbne eller integrerede)

– Vedligeholdelse og reparationer

– Indramning (kompleks)

– Fixout

– Udendørs underholdningsområder

– Renoveringer / Udvidelser

– Beklædning

– Vindues-/dørinstallationer (udskift eller omkonfigurer eller endda større)

– Beskyttelse af personlige oplysninger skærme / louvres

– Udvendige trapper

– Badeværelse / Køkken renoveringer

(Bedste badeværelse på blokken prisvinder!)

– Lansdcaping – VVS – Elektrisk – Maleri

– Kvalitet pudsning færdigheder

– Silikone- og forseglingsfærdigheder

– Site Management

– Komplekse opsætninger/mængdeberegninger

– Førsteklasses design

Alt vores arbejde er kvalitetsgaranti, og vi bruger kun kvalitetsprodukter og materialer, der er lavet til at holde. Vi garanterer vores arbejde er strukturelt. Vi er stolte af vores udendørs underholdningsområder, og vores dæk og pergola kreationer er førsteklasses!

Du er velkommen til at kontakte os for en forpligtelse gratis tilbud. Vores hjemmeside er stadig under udvikling, men du er velkommen til at gennemse et par projekter, vi har arbejdet på for nylig.

Hvis travlt under bemandede bygherrer gerne vil bruge vores tjenester til at sikre deres projekt er til tiden, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har også tætte relationer med andre (elektriker / blikkenslager / maler osv.), så vi kan tage sig af alle aspekter af arbejdet fra koncept til færdiggørelse, så du kan slappe af og ikke bekymre dig om noget!

Kunde udtalelser
Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt