Byggefirma Sjælland

Two builders, building wByggefirma Sjælland - Dit lokale byggefirma Københavnhite kitchen units.

Søger du et byggefirma Sjælland eller et byggefirma lokalt i København?

Sjællands Byg er et byggefirma Sjælland København beliggende i København, vi tilbyder en bredt vifte af ydelser og besidder mange færdigheder, på vores hold har vi erfarne håndværkere så som murere, elektrikere, låsesmede, malere og tømrere. Vi udfører alt som vi mener at et byggefirma København skal; nybygning, ombygning og udvidelser, reparationer, tage og udskiftning af vinduer og meget mere. 

Vi henvender os til privatpersoner og virksomheder primært i København og omegn, men kører på hele Sjælland! Vi er en fleksibel byggefirma København, med dig som vores kunde i fokus. Vi udfører både store og små job, og alle kan forvente det samme høje serviceniveau af os på Sjællands Byg, dit byggefirma i København!

Ydelser hos vores byggefirma Sjælland og København

Vi udfører alle typer renoveringer og konstruktioner for byggeindustrien, lejer og -ejerforeninger og privatpersoner på hele Sjælland. 

Vores kunder er kræsen og lægger stor vægt på kvalitet, ægte håndværk og personlige løsninger. Når vi er enige om omfanget, designet, træets type og andre materialer, modtager du et tilbud og en tidsplan fra os. 

På det aftalte tidspunkt er vores håndværkere på stedet og fokuserer helhjertet på din ejendom, indtil du er helt tilfreds, uanset om det handler om en renovering eller et nybyggeri, eller en serviceopgave. Lad hos Sjællands Byg, dit byggefirma Sjælland og vores dygtige håndværkere inspirere dig; lad os komme med gode tips og løsninger på dit næste bygge projekt!

Modernisering ved Sjællands Byg og vores byggefirma København

I slutningen af det 19. århundrede og begyndelsen af det 20. århundrede blev der bygget mange smukke lejligheder. De fleste har soveværelser ud mod gaden, mens køkkenerne blev bygget ud mod gårdspladsen. 

I dag er gårdene ofte grønne og behagelige, mens gaderne er stærkt trafikerede hvilket betyder, at mange ønsker at ændre grundplanen fuldstændigt. Sjællands Byg, dit byggefirma Sjælland og byggefirma København, er eksperter i denne form for renoveringer og moderniseringer og vi kommer gerne ud og kigger på din opgave og ser om vi er et match. 

Der er mange andre grunde til at modernisere din ejendom, og vi tager os af alt arbejdet, fra et første idémøde til færdig udførelse. Vi hjælper dig med forslag til alt fra grundplan til valg af fliser. Du kan nøjes med en faktura fra os og undgår alle formidlere. Som byggefirma København kan vi få alle bider på plads. 

Renovering og udvidelse ved dit byggefirma Sjælland og København

Vi hjælper dig med at planere og bygge f.eks. med alt fra ny terrasse til at skabe en helt ny grundplan. Vi kan hjælpe med renovering af badeværelse, bygge et nyt spa eller et køkken. Mange af vores kunder har også problemer med tagterrasser, vinduer eller afløb, der skal renoveres eller udskiftes. Dette kan vi også hjælpe med. 

Er der noget vi ikke kan så kommer vi gerne med gode råd hvorhenne du kan finde hjælp. F.eks. hvis du søger en ekspert i opsætning af altaner, så hjælper vi dig med at finde de rette kontaktpersoner, eller giver dig gode råd om hvor du kan henvende dig.  Kender vi ikke noget så kender vi de sider der findes online som vi har god erfaring med, f.eks. hvis du søger hjælp til en ny altid, så kan du indhente 3 tilbud på en altan her. Alt for god service!

Lad os vores byggefirma Sjælland og byggefirma København, starte med at se på din lejlighed eller ejendom, og så tager vi dine ønsker derfra.

Hvorfor vælge os når du leder er efter byggefirma på Sjælland eller byggefirma København

Sjællands Bygs byggefirma København består af håndværkere, der brænder for at realisere vores kunder drømme og visioner samt at levere kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed i hvert trin. Dine ønsker er altid i centrum, og sammen finder vi den bedst mulige løsning for dig som kunde for at få din vision opfyldt.

Vores teamånd og arbejdsmoral gør at vi leverer kvaliteten, og vi er alle meget dedikerede til altid at gøre et godt stykke arbejde. Vi arbejder omhyggeligt og tidseffektivt for at opnå de allerbedste resultater, og vores mål er naturligvis at fremme et godt forhold og et langsigtet samarbejde med alle der bruger vores byggefirma København. 

Det er ekstremt vigtigt for os at levere værdi til dig som kunde, og vi tager ikke genveje til det perfekte resultat. I betragtning af alle tilbagevendende kunder, og at vi udfører flest job via anbefalinger, er vi overbeviste om, at det mål, vi arbejder hen imod, fortsat vil blive nået hver dag.

Du er meget velkommen til at kontakte os for rådgivning og et gratis tilbud her. 

Byggefirma København - Dit lokale byggefirma København
Kunde udtalelser
Følg tømrer København på de sociale medier
Bliv ringet op af en tømrer eller murer København

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her