Murer København

Murer København med lang erfaring - Kontakt os for at få hjælp af et billigt murerfirma i København → Faste lave priser

Vi er din pålidelige murer København og omegn

Murer København som kan hjælpe uanset om du skal skifte vinduer eller lave en tilbygning, eller have hjælp til at pudse facaden og har brug for et murerfirma København så kan vores murer København hjælpe. Vi udfører en række forskellige ydelser, altid med stor omhu og præcision. 

For vores murer København er det vigtigt, at du er med på hele rejsen og føler dig inkluderet i processen, hvis det ønskes. Når vi har aftalt en tidsplan, gør vi alt, hvad der står i vores magt for at holde den. Vi ønsker nogle unødvendige forsinkelser. Dit hjem og du kan stole på os. Vi er en seriøs murere København, hvor kundefokus kommer først og fremmest.

Materialer og metoder varierer alt efter hvad der skal mures, men noget der ikke ændrer sig er kvaliteter på det arbejde som vores murere udfører i København. Vi er omhyggelige med det første udvalg og samarbejder med de markedsledende producenter i København.

Murer i København med fokus på holdbarhed og kvalitet

Du kan føle dig tryg hos vores murerfirma København. Vi holder en god og klar kommunikation, så du ved, hvad der sker med byggeriet fra A til Z. Vi tager ingen genveje, når det kommer til materialer og implementering. Det er en ære for os at bygge, så det vil holde i årtier fremover. København er fyldt med smukke sten- og murstenshuse, der har stået længe og givet karakter til byen.

Det er en glæde for os at reparere det gamle eller bygge nyt, hvor det er nødvendigt. På den måde kommer vi som murerfirma, være en del af byen, når den forandrer sig og vokser. For at få den bedste kvalitet og holdbarhed er materialer og håndværk grundlæggende. Vores fagfolk, murere i København er faglærte og dygtige. Vi håndplukker det bedste materialer og værktøj fra de førende producenter i branchen.

Kunden i fokus hos Sjællands Byg murerfirma København

Som murer København vil gerne forsøge at se vores forretning fra et kundeperspektiv, derfor er det vigtigt, at vi har en god kontakt. Tilgængelighed og kommunikation er nøgleord i vores forhold til dig som kunde. Du skal kunne føle dig sikker på, hvad der sker, og hvad vi har planlagt. Alle ansatte ved vores murerfirma København ønsker, at du skal være overbevist om, at du har valgt de bedste vægge i København til din opgave. Det skal være nemt at komme i kontakt og at kommunike med os.

Vælger du vores murer København til totalentrepriser, vil vi være med dig under hele byggeriet og hjælpe dig med at vælge den rigtige. Vi har været der mange gange og ved, at det kan føles skræmmende, når man har et stort arbejde foran sig, men hos os er man i trygge hænder. Vores procesmodel tilpasses konstant, og vi laver konstante forbedringer af både ydelser og varer for at få vores forretning til at fungere bedst muligt og mest effektivt.

At kunne holde den aftalte tidsplan for byggeriet er vigtigt for både os og dig. Du kan regne med, at vi gør, hvad vi kan for at gøre arbejdet så gnidningsløst og hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Murere i København som gør din drøm til virkelighed

Drømmer du om en smuk muret pejs eller en hyggelig og stor stue til dine gæster? Måske skulle børnene hver især have et hyggeligt værelse at sove og lege i? Er det tid til at tage fat i facaden der flager? Der er mange måder at forskønne og reparere et hjem eller en bygning på for en murer. Få mest muligt ud af dit hjem og pas på overflader, der ellers ville gå tabt. 

Som murerfirma i København tilbyder vi flere former for arbejder i træ, sten, tegl, beton, puds og tegl. Både renoveringer og nybyggerier hører til vores faste ydelsesliste. Omhyggeligt og med respekt for både gamle og nye materialer producerer, restaurerer eller skaber vi holdbare overflader og facader, der ældes smukt. Vi er seriøse og fleksible, omhyggelige, med sans for detaljen og med overblik over helheden.

Vores murer København tilbyder;

– Nybyggeri i  sten – få det, du ønsker, hos professionelle murere
– Ny produktion af facade – hvor vi kan bruge materialerne mursten, puds og træ.
– Facaderenoveringer – hvor vores murer København kan bruge materialerne tegl, puds, træ og beton.
– Vådrums- og køkkenrenoveringer – frisk dit køkken, badeværelse eller vaskerum op.
– Udskiftning af vinduer – udskift vinduer og spar el og varmeudgifter.
– Renovering og tilbygning i sten – lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af dit hjem.
– Totalentrepriser – hvor vi er med i byggeriet fra start til slut og sørger for, at du bliver tilfreds.
– Miljø – ansvar og engagement

Sikkerhed på arbejdspladsen hos vores murerfirma i Kbh

Det mest værdifulde, vores murerfirma i København har, er vores dygtige arbejdere og murere. Vi skal beskytte dem på den bedste måde og det gør vi ved at tage en række forholdsregler. Arbejdere og murere skal mindst muligt udsættes for miljø- og sundhedsfarlige stoffer på arbejdet. Rod og rod er svært for alle, der har brug for at se og tage del i det. Vi arbejder aktivt på at reducere og fjerne tunge løft, støv og høje lyde, hvor vi har vores arbejdspladser. Vores håndværkere og murere skal føle sig trygge på deres arbejdsplads i København.

Murer København & billigt murerfirma København → Lave priser

Ofte stillede spørgsmål til vores murer København

Skal der bruger net når jeres murer i København pudser?

Pudsning på eksisterende facader bestående af: Gammel puds (uorganisk), facaden skal være ren og skadeudbedret. Et pudsnet fastgøres over hele facaden på en bund af mursten og hulsten i beton. Hvis underlaget består af træ, letbeton eller let klinker, anvendes specielle net feste. 

Hvad koster det at pudsning af facaden hos et murerfirma København?

Prisen for at bygge nyt eller renovere en facade kan variere med titusindvis af kroner, alt efter hvilket materiale du vælger og hvilket underarbejde der skal udføres af vores murer København. Pudsning af en facade kan koster oftest mellem 2.200-3.000dkr per kvadratmeter.

Hvordan glatter jeres murer i København beton?

Ved at reducere vandindholdet bliver temperaturafhængigheden betydeligt mindre, hvilket er en fordel i den kolde årstid. Vakuumbehandling er i denne sammenhæng igen en af ​​de mest effektive metoder. Betonens overfladetemperatur er en af ​​de faktorer, der afgør, hvornår betonen kan glattes.

Kan jeres murer slibe puds? 

På store flader skal du bruge en renoveringsfræser med et større værktøjs hoved. Renofix RG 150 har et værktøjs hoved med en diameter på 150 mm og er derfor ideel til bearbejdning af puds og spartelmasse på facader.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os her, så skal vi gøre vores bedste for at svare på alle dine spørgsmål omkring murerarbejde i København og omegn. 

Ekstra info: Vores murer København samarbejder med andre faggrupper, f.eks. København Elektriker Valby, du kan derfor få løst problemer med el, låse eller andet hos os. 

Kunde udtalelser
Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her