Spejle med lys: En trendy detalje i dit badeværelse

Spejle med lys, er et af de helt store badeværelsestrends i disse år! Men hvad er det, som gør at det er så populært og smart ved spejle med lys?

Dekorativt lys

Badeværelset er et sted, hvor man for det meste er helt alene! Det er blevet moderne at gøre det til et sted, hvor der er hyggeligt at være og hvor man kan bruge noget tid, til at slappe af og komme ned i tempo.

Fort at få den helt rette stemning, har man brug for at få påvirket sine sanser. Og her er lys én af de ting, som virkelig kan påvirke en.

Med LED lys, som er det de fleste spejle køre med i dag, kan man nemlig, på mange spejle køre med forskellige indstillinger, hvor man kan dæmpe lyset og ændre varmen på lyset, så det kan indstilles individuelt til, når man har brug for meget og effektivt lys, eller om det skal være så diskret og hyggeligt som muligt.

Spejl med højttalere: De helt ”store” spejle findes i dag også med højttalere, så du kan afspille din favorit afslapningsmusik, eller natur lyde, hvis det skulle være. Så der er også muligheder for at gøre noget for høresansen.

Design af spejle med lys: En anden årsag til at det er trendy med denne type spejle er også at designet er meget diskret og enkelt, hvilket mange også rigtigt godt kan lide. Der er ingen lamper, som skal sidde på væggen, ved siden af, eller over spejlet. Spejle med lys findes også med rammer i sort, hvid, eller messing, så man kan få en variant, som passer til de armaturer og badtilbehør, som man har valgt. Det giver en enkelthed og en sammenhæng imellem de forskellige ting på badeværelset, som mange rigtigt godt kan lide og som skaber ro og rene linjer. 

Indlægget kan være sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her