Arbejdsmand København og Nordsjælland

Arbejdsmand København eller handyman til store og små projekter i København

Arbejdsmand København eller handyman til store og små projekter i København

Har du brug for hjælp til at genopbygge eller bygge nyt hjem? Vi kan tilbyde dygtige Arbejdsmand eller handyman med mange års erfaring i forskellige former for bygge og anlæg arbejde. Vi hjælper dig gerne gennem hele dit projekt. Føler du dig for eksempel utryg ved materialeindkøb eller konstruktioner, hjælper vi dig gennem hele processen lige fra planlægning af materialeindkøb til bortskaffelse af byggeaffald.

Byggeservice med og hjælp af arbejdsmand eller handyman

Vi  har en bred faglig kompetence som arbejdsmand og handyman, kombineret med ægte håndværk og fokus på din vision. For os handler god byggeservice blot om fuld forståelse for dig som kunde og om at tilbyde den rette specialist kompetence til de bygninger, vi arbejder med.
Vi udfører alle former for reparationer og vedligeholdelsesarbejder. Vores kunder omfatter både kommunale og børsnoterede ejendomsselskaber, men også mindre private ejendomsselskaber og ejerforeninger. Vi arbejder med de fleste typer fast ejendom, erhvervsejendomme, boligejendomme og millionprogramejendomme. Vi har desuden lang erfaring med renovering af kulturhistoriske bygninger.

En stor del af vores servicedrift udføres løbende uden en fast arbejdspladsorganisation og udføres af vores personale, der kommer til dig med udstyrede servicebiler. Mange af vores kunder vælger at tegne rammeaftaler for at sikre deres behov for byggeydelser. Vi har også erfaring med tillidskontrakter, hvor vi indgår på et tidligt tidspunkt og arbejder sammen med dig som kunde. Vi hjælper med undersøgelser, budgetter og udvikler de rigtige konsulenter, leverandører eller underleverandører til at kunne levere den mest fordelagtige og omkostningseffektive løsning til jeres behov.

I samarbejde med vores nichevirksomheder og vores arbejdsmand eller handyman udfører vi bl.a.

  • Renoveringer og tilbygninger
  • Facade- og vinduesarbejde
  • Stængelskifte
  • Lejlighedsrenovering i badeværelser og køkkener
  • Vi har specialiserede håndværkere indenfor:
  • Flisebelægning
  • Væg og gips
  • Vinduer og døre
  • Betonrenovering
Arbejdsmand København eller handyman til store og små projekter i København

Skal jeg være hjemme, når arbejdsmand København eller handyman København udfører arbejdet?

Nej, du behøver ikke være hjemme, når vores arbejdsmand eller handyman København udfører arbejdet. Men det er en fordel, hvis du er til rådighed på telefonen, hvis der opstår spørgsmål under arbejdet, så arbejdet ikke skal afbrydes, mens man venter på tilbagemelding.

Hvad koster det at få hjælp af en arbejdsmand København eller handyman København?

Arbejdsmanden eller handyman der udfører arbejdet, laver generelt et omkostningsoverslag ud fra det antal timer, arbejdet vurderes at tage. Nogle gange skal tømreren ud og se på betingelserne for, at arbejdet kan udføres, før han kan give et korrekt tids-/omkostningsoverslag. Timeprisen kan variere lidt afhængigt af hvor i Danmark du bor.

I Københavns er de også mulighed at få autoriseret elektriker til at hjælp på samtid

Kunde udtalelser
Følg nedrivning København på de sociale medier
Bliv ringet op af en nedriver København og på Sjælland

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her