Savner du lifte og andet udstyr til byggeopgaven?

Arbejdstilsynet ville nok ikke blive ellevilde, hvis de så håndværkere stå på stylter under arbejde. De ville nok insistere på, at de ansatte arbejdede fra et stillads eller en lift i stedet. Og så er du så heldig, at du ikke skal lede længe for at finde firmaer, du kan leje stilladser og lifte hos. Du skal som sådan bare tage stilling til, hvilken slags stillads eller lift du kunne tænke dig – og så jura ifm. brug af disse.

 

Hjælp til at få rådighedstilladelse

Hvad det sidste gælder, må du selvfølgelig ikke bare stille en lift an på statens veje eller fortove. Her er du nødt til først at lave en afmærkningsplan, som du sammen med andre ting skal bruge for at søge om rådighedstilladelse hos Vejdirektoratet. Ønsker du ikke blot at leje en lift, men også hjælp til at komme godt igennem ansøgning om rådighedstilladelse? Så kunne du fx tage fat i Slagelse Lift.

 

Har du brug for andet til byggeopgaven?

Udover at have talrige lifte, bl.a. glaslifte, søjlelifte og bomlifte, har Slagelse Lift også en masse andet materiel, du kan leje til din anlægs- eller byggeopgave. Har du fx brug for læssemaskiner, motorbør eller en betonhammer? Lej det hos Slagelse Lift. Du kan også finde alt i stilladser samme sted, så er du til sinds at veje det at leje lift op mod det at leje stillads, så forhør dig om begge dele hos firmaet.

 

Få at se, hvordan en lift skal betjenes

Nu er det i sidste ende dig, der skal betjene en lift, du lejer. Det kan gøre dig tilbøjelig til at vælge en maskine, du kender, men som ikke er ideel til opgaven. Ønsker du nu at blive sat ind i brugen af en anden slags lift, kan du hos visse udlejere af lifte få en demonstration af, hvordan du betjener dem.

Artiklen kan være sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her