Reparation af vandskade København og Nordsjælland

Reparation af vandskade inkl. autoriseret elektriker og leje af affugter

Skadeservice tilbydes til vandskader, hvor vi løser hele opgaven. 

Vores vandskade skadeservice betjener hele København og Nordsjælland og vi hjælper dig som har har brug for akut vandskade reparation. .

Undgå at gulve, der hæver sig

Det er normalt let at opdage oversvømmelser forårsaget af voldsom regn. Sjællands Byg Vanskade service retter også vandskader, der ikke er lige så lette at se.

Her er et eksempel på denne situation;  En husejere kom hjem efter ferien. Da han vendte tilbage, var han glad for, at området tydeligvis ikke var oversvømmet, men da han kom ind i stuen, undrede han sig over, hvorfor gulvet var hævet og så forfærdeligt ud. Han ringede til vores vandskadeservice for at høre, hvad der var sket.

Den bedste hjælp mod vandskader er at handle hurtigt

I tilfælde af vandskade er det vigtigt at handle øjeblikkeligt. Derfor sendte vores vandskadeservice straks sin tilkaldtekniker ud til husejeren for at finde ud af, hvor vandet kom fra og for at forhindre yderligere vand i at trænge ind. Når han er på plads, begynder han at
fjern vandet for at forhindre yderligere skader, og sørg derefter for, at fugtigheden afhjælpes hurtigst muligt ved at placere en affugtere som er lejet her. 

Det er normalt, at eksperter fra vores vandskadeservice Københavns og nogle gange også en skadejustering fra forsikringsselskabet vurderer skadernes omfang. Derefter pakker du møbler og andre husholdningsartikler fra huset, som derefter opbevares på lager.

Reparation af vandskader i København

Tørringen efter vandskade tager oftest nogle uger. Komplet renovering kan ta op til 2-3 måneder, måske bliver du nødt til at tage ufrivillig ferie og bo andre steder. Uanset hvad hvis du ringer til og og har brug for hjælp til reparation af vandskade så hjælper vi dig hele vejen igennem!

Vandskadeservice og reparation af vandskade akut og døgnvagt tilbydes inkl. autoriseret installatør tilknyttet, København og Nordsjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her