Hvad koster en murer? Murer priser

Hvad koster en murer?

Det vil altid koste penge, når du ansætter en håndværker uanset om det er en tømrer, maler, elektriker eller murer som du skal hyre. Det du dog skal huske på er, at det er penge, du investerer, og hvad der er dine. Det kan være alt fra dit hus til tag til enhver tilbygning eller renovering. Alt det arbejde, en håndværker f.eks. en tømrer eller murer, som er ansat til at udføre, er til det gode formål – dit. For at du har et hjem, der fungerer, bliver smukkere eller begge dele. Det betyder, at de penge, du bruger på at ansætte en murer, ikke vil blive spildt, især ikke hvis du udfører det grundlæggende arbejde, der kræves for at finde den rigtige håndværker. Her kan du læse om murer priser. 

Murer priser Danmark og København

Ligesom vi tidligere har nævnt, er der mange forskelle mellem de forskellige fagkategorier inden for håndværkerfaget, og priserne kan også variere betydeligt. Det er dog ikke kun mellem de forskellige erhverv, det gør, men der er flere grunde til, at priserne på hvert enkelt erhverv og service også kan variere betydeligt. Hovedårsagen er, hvor i landet du køber din murer service fra, hvor det generelt er sådan, at du bliver nødt til at betale en højere pris, hvis du bestiller servicen fra håndværkeren i et hovedstadsområde.

Forskellige priser for forskellige murer job

For at eksemplificere, hvor meget det kan variere mellem forskellige fagkategorier inden for håndværkerfaget, forskellen mellem tilbud og timepris.

Dette vil forhåbentlig give dig en idé om, hvor store forskelle og ligheder der er, hvad du kan forvente og samtidig måske gøre dine valg lettere.

Priseksempel: Muring af væg timepris VS. tilbud

Forestil dig at du har en ildstad som du ønsker at mure, en murer timepris er 490 eksklusive moms. Anslået timeestimat er 14 timer for arbejder dvs. to arbejdsdage. 

Materialer i byggehandel; 3476kr

Dvs. 6860kr + moms =  8.575 kr for materialer

Totalpris murer timepris opgave; 12.051kr

Der er altid en risiko med at hyre en murer på timepris med hensyn til at det ær svært at estimere tid, der kan f.eks. være nogle udfordringer i konstruktionen som opdages senere og leder til at arbejder tage dobbelt så lang tid, end beregnet, og denne risiko vil du som køber stå for, hvis det skulle være så i dette tilfælde ville slutfakturaen ende på 20.262kr

Priseksempel fast tilbud murer priser

Hvis du hyrer en murer på tilbud, betaler du kun for det i er enige i. Der kan selvfølgelig også her dykke op nogle uforudselige problematikker, men som regel er man som hånværker stolt over sit fag og vil klare opgaven til aftalt pris.

Prisen for murerarbejde, væg kan et priseksempel være 15.000kr inklusive moms. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her