Diamantboring – boring af hul i murstensvæg, fliser eller bore i beton

Sjællands Byg tilbyder diamantboring i beton, fliser eller murstensvæg på hele Sjælland og i København. Vi borer huller i fundament, kældere vægge, murstensvægge, flisevægge og meget mere.

Boring af hul i murstensvæg og at bore huller i andre hårdførte materialer kræver diamantboring. Ofte borer man huller i murstensvægge osv. for at gøre plads til ventilation. Dårligt indeklima i gamle bygninger kan blive bedre ved at installere så kaldet et-rumsventilation. Sjællads Byg har lang erfaring med boring af hul i murstensvægge samt at bore i beton.

Vi samarbejder med Ventilation Montering, hvis du kan få en komplet løsning hos os. Få f.eks. badeværelse ventilation monteret af deres tilknyttede autoriserede elektrikere og hullet i beton eller mursten boret af os.

Læs mere: Ventilation badeværelse test

Diamantboring - boring af hul i murstensvæg, fliser eller bore i beton, skriv og få en fast pris af os

Diamantboring - boring af hul i murstensvæg eller bore i beton

På denne opgave så borer vi i betonvæg for at gøre plads til større ventilation, desværre var det ikke muligt at bore det eksisterende hul støre, derfor så har vi boret lige under. Men ingen problemer vi hos Sjællands Byg murer igen det gamle hul og sørger for komplet renovering af områder. 

F.eks. ved boring af hul i murstensvæg og bore hul i beton, så taget vi med os vores Hilti industristøvsuger for at gøre rent for både snavs og rester fra boringen. 

Diamantboring til at bore i fliser, murstensvæg eller betonvæg

At bore i fliser og at bore i beton eller mursten kan være en udfordring. Hver enkelt materiale kræver en tilpasset bor. Du kan sagtens bruge en flisebor til forsigtigt at bore dig igennem flisen med en rolig hånd. De fleste mærker og modeller på boremaskine kan bruges til at bore i fliser hvis du køber det rigtige borehoved. Andet er det ved boring af større hullet i murstensvægge og boring af hul i beton for at køre plads til f.eks. ventilation. 

Fleksibel diamantboremaskine

Ideelt set bør du have en boremaskine, der kan bore i begge retninger for nemt og smidigt at flytte boret både ind og ud. Bare det at arbejde med fliser handler om at være meget forsigtig, især når boret skal ud af borehullet.

Når du borer i fliser, som allerede er på væggen, kan et simpelt stykke tape i høj grad forhindre dig i at glide på de glatte fliser. Sæt et stykke malertape op og marker på det hvor der skal bores, det nemmeste er hvis du tidligere har markeret på selve flisen, så kan du se mærket gennem den lidt gennemsigtige malertape.

Bore med sikkerhedsbriller

Bør sikkerheds briller og undgå overophedning når du selv tænker udføre diamantboring. Når du udfører diamantboring og borer i materialer som fliser, glas eller andre keramiske materialer, er det nemt for spåner at brække af og flyve væk. Netop derfor er det en god idé at have sikkerhedsbriller på, hvis du skal bore i fliser eller klinker. Du bør også have briller på når du borer i beton eller tænkt anvende diamantboring til murstensvæg. 

Fugtbeskyttelse ved boring af fliser, beton og murstensvægge

Når du borer hul i en betonvæg, murstensvæg eller fliser, bør du bruge vand eller fugtbeskyttede silikone. Alt efter opgaves karaktær. Når du hyrer Sjællands Byg til at bore i murstensvæg eller betonvæg, så har vi altid vandslange med. Som vi tilkobler lokalt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her