Akut vandskade – leje af affugtere og vandskadeservice

Akut vandskade - leje af affugtere og vandskadeservice

Leje af affugter og akut vandskadeservice København og Sjælland

Er du blevet ramt af en akut vandskade, så har du måske brug for hjælp med både at få vandskaden stoppet gennem leje af affugtere. Med en affugter kan du forhindre, at der opstår fugtskader. Det kan dog være dyrt at købe en, og du har måske ikke brug for den så længe. Så kunne et alternativ være at leje en hos os, hvor vi kan hjælpe både med aflevering og afhentning. Vi har også samarbejde med elektriker, så at du kan få styr på alt el som kommet til skade oveni ved den akutte vandskade.

Fugtskader skal udbedres – Lej affugter 

Har du brug for hjælp til fugtskader eller vandskader, er en affugter et godt valg. Fugtskader er vigtige at gøre noget ved og derudover kan skaderne på huset blive alvorlige efter et stykke tid. Fugtskader er en af ​​de mest almindelige skader, der kan ramme et hus.

Fugt er ikke farligt i sig selv, men det er fugt der ikke forsvinder, man skal passe på. Hvis byggematerialer udsættes for fugt i længere tid, kan de tage skade, og der kan også opstå skimmelsvamp.

Læs mere: Akut vandskade lejlighed i København 

Selv mindre skader kan give stor problemer

Har du en lille fugtskade, kan det være klogt at gøre noget ved det. Selvom skaden ikke ser særlig alvorlig ud, kan den faktisk være ret omfattende, når man begynder at rode i den.

Fugten kan være trængt langt ind i byggematerialet og der kan være dannet skimmelsvamp længere inde. Håndterer du fugtskaderne med det samme ved at leje en affugter, kan du mindske risikoen for, at skaden vokser. Vi har affugtere, der egner sig til affugtning i alle mulige rum, uanset om de er store eller små.

Derudover er flere af de affugtere, du kan leje, så støjsvage, at du endda kan have dem i soveværelset. Du kan også placere vores varmemåtter under køkkenskabe eller i trange rum, hvor der ønskes en mere fleksibel løsning.

Sådan vælger du den rigtige affugter – få akut vandskade service og hjælp 

Når du lejer en affugter, kan du få hjælp til at vælge den variant, der passer bedst til dine behov. Vi hos  Sjællands Byg kan hjælpe dig enten ved at lytte til din beskrivelse af fugtproblemerne, eller vi kan besøge dig for at se, hvad der er bedst egnet og hvad affugter du bør leje. 

På den måde skal du ikke risikere at leje en  affugtere, der ikke virker efter hensigten.

Kom fri fra stress og bøvl hyr hjælp til akut vandskade her - leje af affugtere og vandskadeservice - komplet service

Hjælp til fugtskader og akut vandskade

I badeværelse, kælder og vaskerum er fugtskader almindelige. Vores håndværkere kan hjælpe dig med at ordne dem til en god pris. 

Hvordan får jeg styr på en fugtskade?

At fikse en fugt- eller vandskade er ikke helt let. Mange gange kan det vise sig, at fugtskaderne er meget mere udbredte, end man først tror.

Hos Sjællands Byg har stor erfaring med fugtskader og derfor tøver vi ikke med at hjælpe dig uanset hvor stor eller lille din fugtskade er! Derudover kan du leje affugtere hos os.

Når det kommer til fugtskader, bliver vi først kontaktet, enten af ​​dig direkte eller af et forsikringsselskab, der fortæller dig om fugtskaden. Så skal vi lave et eftersyn, hvor vi gennemgår skaden, dens klargøring og så tager vi også prøver. Der holdes altid en protokol med vores målte værdier vedrørende luftfugtighed.

Læs mere: Burg for en murer Amager eller i København til at reparere skade efter akut vandskade. 

Dækker forsikringen akut vandskade?

Vores opfattelse er at forsikringsselskabet dækker akutte vandskader 9 ud af 10 gange, hvis de er tale om en akut vandskade. 

Ved en akut vandskade laves der en skadesanmeldelse. Det er nødvendigt senere, når skaden skal repareres. Den rapport sendes til det firma, der skal udføre byggearbejdet for at fjerne beskadiget materiale. Når byggefirmaet har udført de nødvendige tiltag i det beskadigede rum, kontaktes vi igen. Vi kan derefter installere en affugtningsmetode, der virker i det beskadigede rum.

Ved hjælp af den valgte affugtningsmetode forsvinder al resterende fugt. Vi registrerer altid de målte værdier i tørretiden. På den måde kan både du som kunde og vi se, at affugtningen fungerer tilfredsstillende.

Ønsker du at leje en affugter undervejs, er det selvfølgelig fint. Det er først, når al fugt er væk, og vores måleprotokoller viser gode værdier, at renovering af dit badeværelse eller andet fugtskadet rum kan påbegyndes.

Den rigtige uddannelse giver gode resultater

Alle vores håndværkere har en solid uddannelse og flere års erfaring med arbejde med fugtskader og affugtning. Vi har arbejdet med akut vandskade service og ved hvor vigtigt det er, at arbejdet bliver udført ordentligt fra starten. Derigennem kan du som kunde spare en masse tid og penge.

Vi sørger for at opretholde en god kommunikation med dig fra arbejdet påbegyndes til fugtskaden er væk. Det betyder, at du som kunde altid kan føle dig tryg, når du lægger din fugtskade i vores hænder.

Indhent pris på akut vandskade service her (hvis det ikke er “akut akut”) ellers ring. 

Kom fri fra stress og bøvl hyr en Hovedentreprenør til totaltentreprise med inkluderet 100% ansvar - Hys en erfaren entreprenør til fast pris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her