Tips til dig

Der søger murer

læs om murere her
10/10

Tips til ansættelse af murerfirma

billige murerfirmaer og tømrerfirmaer

Har du murværk eller murerarbejde, der skal udføres?


Murere og stenhuggere har konstrueret nogle af de længst stående bygninger, hvilket gør det let at forstå, hvorfor folk vil have deres hjem lavet af mursten eller sten. Disse professionelle bygger og reparerer installationer som bærende vægge, landskabsbekæmpelse, skorstene, terrasser og stier.

Almindelige murværk reparationer omfatter adressering af vandskader, genudskrivning af mørtel og genopbygning, hvor det er nødvendigt. Denne vejledning skitserer processen med at finde og ansætte en professionel kvalitet. Se vores guide til murværk for at lære mere om de færdigheder og almindelige projekter, der udføres af disse fagfolk.

Sådan finder du og ansætter en murere

Murere er lige så mange kunstnere, som de er arbejdere, i betragtning af det kvalifikationsniveau, dette arbejde kræver. Plus, murning af dit hjem kan koste en smuk krone. Sørg for at følge disse trin for at sikre, at du har den rigtige person til den rigtige pris til dit næste murprojekt.

Undersøg dit murprojekt og dine materialer


Inden du ringer rundt, skal du indsamle nogle oplysninger og tal, så du er parat til at tale med perspektivproffs om, hvad dit projekt vil medføre.

Forskningsmaterialer: Se på de forskellige sten- eller murstenmuligheder, som du måske vil installere på dit hjem for at få en idé om deres fordele, ulemper og omkostninger. En ekspert vil være i stand til at forklare omkostningerne ved køb og arbejde med bestemte materialer.

Forstå dit murerprojekt:

Undersøg det specifikke projekt, du forfølger, og de færdigheder, det vil kræve. Nogle murere betragter sig selv som arbejdere, nogle kunstnere, andre begge. Find ud af, om du har brug for en kunstner til en stilfuld pejs, en arbejdstager til et almindeligt murstenhus eller begge til en tør stablet kalkstenhavevæg.
Undersøg dine naboer: Find nogle hjem i dit område, som professionelle for nylig har muret eller stenet. Tal med ejerne for at finde ud af en estimeret pris på det arbejde, du har brug for.


Læs bedømmelser og anmeldelser for at vælge den rigtige murværksentreprenør
Når du har fundet et par potentielle entreprenører i dit område ved hjælp af onlinekataloger, skal du læse deres anmeldelser og vurderinger og tjekke deres websteder for at se billeder af for nylig afsluttet arbejde.

Når du læser anmeldelser, skal du kigge efter detaljer, der ikke kun afslører kvaliteten af ​​det endelige produkt, men også:

 • Den lette og tone i kommunikation
 • Kvaliteten af ​​webstedsadministration
 • Hvilke problemer og løsninger opstod
 • Sammenlign mindst tre murer tilbud


Sammenlign priserne for flere fagfolk. Normalt beregner murværker deres pris pr. Mursten. Stenhuggerne gør ofte det samme, hvis stenene er ensartede, men de oplades også efter jobbet eller timen, hvis brikkerne varierer i størrelse. ‘

Hvis du kender disse detaljer på forhånd, ved du nøjagtigt, hvad hvert bud indebærer, og vil være i stand til at sammenligne dem nøjagtigt.

Anmod om en murer på kontrakt

Det er vigtigt at underskrive en kontrakt, uanset hvilken type projekt du ansætter til. Kontrakten beskytter både dig og din entreprenør, og den sikrer, at du begge forstår alle aspekter af jobbet. For murværk skal din kontrakt omfatte:

Arbejdets omfang: Kontrakten skal indeholde en detaljeret beskrivelse af projektet, herunder:

 • Materialer og hvem der leverer dem
 • De personer, der vil være på din ejendom
 • En fuld tidslinje med en slutdato.
 • Bevis på licens og forsikring
 • Betalingsmetode og tidsplan: En klar betalingsplan beskytter både dig og den professionelle. 
 • Projektændringsprocedure: Der skal være en skriftlig aftale om, hvordan din professionelle håndterer ændringer, og om de har brug for din godkendelse for at fortsætte eller ej. Uden en procedure kan du stå over for uventede udgifter.
 • Planlægningsændringsprocedure: Der skal være en procedure for ændringer i tidslinjen og uopfyldte deadlines. Uden en procedure kan du opleve konflikt.
 • Håndværksgaranti: Sørg for, at kontrakten inkluderer en håndværksgaranti skriftligt, så proceduren og omfanget af dækning for problemer efter installationen er klar.

Ansæt den billigste murer på godt og ondt

Overvej dygtighed og erfaring over en billigere timepris. At have en uerfaren, billig person, der river din gård op, tager for lang tid og ikke gør det, du beder om, kræver en anden murer for at udføre jobbet rigtigt. Undgå disse fejl ved først at ansætte kvalitet.


Spørgsmål til en murere


Under ansættelsesprocessen er der en række vigtige spørgsmål at stille entreprenører.

 • Hvor meget erfaring har du?
 • Er du korrekt licenseret og forsikret?
 • Har du brugt dette materiale før?
 • Har du gennemført projekter som mine?
 • Har du eksempler på tidligere job at dele?
 • Har du referencer, som jeg kan ringe til og / eller besøge?
 • Hvordan vil dit team se ud, når de ankommer til mit hjem?
 • Hvad er din håndværksgaranti?
 • Hvad er din forventede tidslinje for dette job?
 • Hvordan formaterer du omkostningerne ved dit bud, og hvad inkluderer det?
 • Hvilken faktureringsmetode og tidsplan foretrækker du?

Dit projekt behøver ikke at følge et grundlæggende eller standard design. Du behøver ikke lægge disse produkter i kun vandrette mønstre. Afhængigt af projektet kan du specificere dit hjem med et unikt design. Tal med din professionelle om unikke designs, der kan være bedst for dig.
Det behøver ikke kun være sten eller mursten. Murere kan ofte arbejde med betonblokke. Sørg for at diskutere dine muligheder for så vidt angår bygning med beton, især hvis du ønsker at reducere dit budget.
Det er rodet arbejde. Vær rimelig i din reaktion på, at din have er i uorden. Disse professionelle gør bare det job, du vil have gjort.

Bliv ringer op af din lokale murer eller tømrer

Vi vender tilbage hurtigst mulig. *

Nyt køkken af murer

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her