om murere

Hvad gør en murer

læs om murere her
10/10

Hvad gør en murer

billige murerfirmaer og tømrerfirmaer

 

 • Stenhugger
 • Mursten
 • Beton
 • Murværk til virksomheder
 • Mursten og stenværk Underleverandører
 • Reparations- og / eller restaureringsentreprenører

HVAD ER FÆLLES MURVÆRKS ARBEJDE?

 • Indvendige vægge
 • Pejse og skorstene
 • Have eller støttemure
 • Mursten eller sten trappetrin
 • Reparationer

Hvad gør en murer?

Murere arbejder med en række materialer som sten, mursten og beton for at installere skorstene, støttemure, terrasser og hele boliger. Deres brede ekspertise er en stort set uudnyttet ressource for husejere. Selv den enkleste funktion kan forbedre et rum, som en vej til bremse appel eller en stenfiner accentvæg til indretning.

En murentreprenør kan guide dig gennem et projekt og tilbyde ekspertudtalelser, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine penge og hjem. De kan fortælle dig, hvad de mest populære murværksvalg er, og hvorfor de er så populære. Disse professionelle kan også fortælle dig om mindre kendte alternativer, der er tilgængelige for dig, såsom fremstillet stenfiner og cementblokke.

Der er tre specialiteter, som murere kan have, og nogle vil have erfaring og kvalifikationer til alle disse – sten, mursten og beton.

Stenarbejde

Stenarbejdere håndterer natursten og fremstillet sten samt finerprodukter for at skabe forskellige installationer. Disse inkluderer facader på boliger, vægge og både indvendige og udvendige gulve.

Stenarbejdere ved, hvordan man manipulerer materialet, så det passer til ethvert design og udseende. De kan også hjælpe med at besvare spørgsmål, du måtte have om fordele og ulemper ved naturlige, konstruerede og finérmuligheder til dit projekt og budget.

Mursten

Mursten arbejder med mursten, det være sig ægte, fremstillet, massivt eller fineret. De kaldes almindeligvis “murstenlag”. Processen tager sig af og opmærksom, fordi linjerne typisk er meget ensartede og ikke tilgiver fejl.

Almindelige installationer inkluderer skorstene og pejse, søjler, vægge og terrasser.

Beton entreprenører

Beton murere arbejder med hældt og blokeret beton. Processen til hældning involverer ofte udjævning, efterbehandling og styring af vejrets effekt, når cementen hærder. Betonarbejdere kan også arbejde med metalforstærkninger for at understøtte deres installationer.

Almindelige job inkluderer indkørsler, fortove, søjler og vægge.

Find professionelle murer

Murværkere vs murværkfirmaer


Valget mellem en lille lokal virksomhed og en storstilet virksomhed er en vigtig beslutning. Der er fordele og ulemper ved begge.

Lokale entreprenør Fordele og ulemper
For og imod
Etableret omdømme Indirekte kommunikation
Grundig træning Højere omkostninger
Større forretningsstabilitet Mindre servicefleksibilitet
Mursten og stenværk Underleverandører
Når folk refererer til underleverandører af mursten og stenværk, kan de referere til en af ​​to typer.

Individuelle underentreprenører – Disse er kvalificerede personer, der ansættes af virksomheder til at arbejde på projekter, men som ikke er en del af firmaets faste team.
Underleverandørfirmaer – Dette er virksomheder, der ansættes af generelle projektledere eller entreprenører, som husejere arbejder direkte med. Disse virksomheder har normalt et sæt team eller besætning, men de kan også ansætte individuelle underleverandører. Veletablerede virksomheder fungerer ofte som både entreprenører og underleverandører – forfølger og kontraherer deres eget arbejde samt accepterer arbejde fra andre entreprenører.

Murere reparation og / eller restaurering entreprenører
Murere restaureringsentreprenører vedligeholder, reparerer og gendanner eksisterende strukturer. Denne type restaurering henviser ofte til arbejde på historiske hjem og strukturer. Almindeligt arbejde inkluderer genudnævnelse (udskiftning af mørtel), genopbygning af sektioner, reparation af revner og udskiftning af individuelle stykker.


Udbud hjælper murere på jobstedet ved:

styring af leverancer
bygning og sikring af stilladser
prepping materialer som injektionsmørtel og mørtel
skærematerialer
holde jobstedet rent
fliser ekstra mørtel / fugemasse væk
Find en mur til dit næste projekt Find professionelle
Hvad er almindeligt murværk?
professionel installerer stenmur

Murværk har mange former og kan omfatte installationer, der er glidende og bærende eller bare for æstetiske.

Almindelige projekter inkluderer:

vægge
skorstene,
terrasser og gangbroer
Almindelige murværk reparationsjob inkluderer:

fastgørelse af revner,
genopbygning eller justering af kompromitterede strukturer
udskiftning af mørtel.
Indvendige sten- og murvægge
Installation af en indvendig mursten eller stenmur koster $ 1.000 til $ 3.000. Bærende stilarter koster mere, mens dekorative muligheder har en tendens til at koste mindre.

I mange indvendige applikationer kan husejere bruge finerprodukter til at få det ønskede udseende. Finér er lettere end natursten eller mursten og er derfor lettere at installere. Det kommer ofte også til et lavere prispunkt, fordi det indeholder mindre natursten eller mursten, og det er lettere at transportere det. Folk fremstiller ofte accentvægge med finer for at simulere en vintage mur.

Pejse & skorsten murværk

Mere end bare et hul i væggen, hvor du kan brænde træ, kan pejse tjene som en ægte ildsted for dit hjem. Professionelt arbejde vil virkelig gøre en forskel – og et fantastisk indtryk – når det kommer til funktioner som disse. Formentlig nok viser intet andet sted i hjemmekammen en større forskel mellem autentisk murværk og billige efterligninger.

En professionel kan omdanne din have til en sammenhængende helhed og give dig mere boligareal med tilføjelse af en mursten eller stenterrasse og gangbro. Mere end bare disse almindelige projekter kan mange andre sådanne landskabspleje projekter tilføje værdi og bremse appel til din ejendom.

Have eller støttemure

 Disse vægge er kortere og rammer typisk haver eller har en skrånende græsplæne. Mange materialer fungerer til disse installationer. Du kan bruge natursten eller fremstillet sten, mursten eller finér omkring en betonkerne.

Murværk Reparation


Reparationsomkostninger varierer afhængigt af struktur, materiale og omfang af skader.

At finde en kvalitet og erfaring murværk entreprenør tager lidt tid og arbejde. Du vil gerne sortere et par detaljer i forvejen, f.eks. De ønskede materialer og ballpark-projektmålinger. På denne måde bliver dine bud mere nøjagtige, og du spilder ikke tid på at ringe til de forkerte fagfolk. Når du har disse oplysninger, vil du gerne lave dine lektier.

Tal med mindst tre professionelle, og få skriftlige skøn fra hver. Dette fortæller dig, hvad der er der, hvad angår prisfastsættelse. Du ønsker ikke at betale mere, end du skal, men der kan være en grund til, at en entreprenørs skøn er lavere end en anden.


Ved, at forskellige fagfolk kan have specialiserede ekspertiseområder. Entreprenør X er muligvis i stand til at bygge en førsteklasses stenpejs, mens entreprenør Y har det bedste støtte væg system i dit område.


Bed om referencer ikke kun fra tidligere kunder, men også fra kunder, der har afsluttet arbejde som dit eget.
Gå med din tarm, når du tager den endelige ansættelsesbeslutning, men beskyt din investering ved at underskrive en klart skrevet kontrakt.
For mere information og tip, læs vores guide til ansættelse af en murkontrakt

Bliv ringer op af din lokale murer eller tømrer

Vi vender tilbage hurtigst mulig. *

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her