Totaltrenovering badværelse murer pris

Eksperter i totaltrenovering badværelse København

Mangler du en murer, der er god til badeværelsesrenovering i København og Sjælland, er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring i branchen, et stort netværk af tilfredse kunder samt den nødvendige ekspertise og de tilladelser, der kræves for at arbejde i vådområder, med gulvbelægning, el og flisebelægning.

Vores håndværkere er certificerede og har stor erfaring med badeværelsesrenovering. Vi har også eksperter i el (elektriker) og sikre elinstallationer på badeværelser. Hos os er du altid sikret høj kvalitet og kan føle dig tryg ved at overdrage det samlede ansvar til os.

Kontakt os for et gratis tilbud eller gratis rådgivning om planlægning af dit nye badeværelse!

Vores kvalitative arbejdsmetode som murer:

 • Gratis tilbud totaltrenovering badværelse 
 • Personligt møde hvor vi oplyser murer prisen
 • Detaljerede tilbud hvor du ved hvad du får
 • Klar kommunikation
 • Planlægning fra A til Z

Murer med stor erfaring med totalrenovering af badeværelse i København og på Sjælland 

Vi har stor erfaring med totalrenovering af badeværelse i København og udførelse af andet VVS og -elarbejde. Vi samarbejder også med specialister i VVS, så du får en komplet service, når du hyrer os. Vi lover og leverer naturligvis resultater af samme høje kvalitet hver gang – uanset om din opgave er stor eller lille.

For at du som kunde kan slappe af, tager vi os af alt, hvad der har med projektet totalrenovering af badeværelse. Du behøver ikke kontakte andre virksomheder end os, men kan læne dig tilbage og så nyde det færdige resultat.
Det er noget, der adskiller os fra mange af konkurrenterne, fordi vi faktisk er i stand til at udføre ombygninger, byggerier og renoveringer på egen hånd, fra start til slut.

Vi udfører badeværelsesrenoveringer og totaltrenovering badværelse primært for private men også ejendomsejere og boligejerforeninger. For at kunne opfylde dine ønsker på bedste vis, vil vi gerne tale ordentligt sammen inden vi går i gang med arbejdet for at kunne skræddersy vores ydelser til dine behov.

Referencer og inspiration totalrenovering af badeværelse i København

Under fanen referencer finder du eksempler på, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte for at få yderligere, mere specifikke referencer på badeværelsesrenoveringer i København, som vi har udført. Oplys blot hvilken type badeværelse du er interesseret i, så fremstiller vi passende og relevant materiale.

Hvorfor vælger vores kunder vores murer ved renovering af badværelse?

 • Pålidelighed – vi sørger for, at resultatet bliver efter dine ønsker.
 • Certificerede håndværkere – vi har de nødvendige certifikater og kvalifikationer.
 • Kvalitet til en god pris – du skal ikke betale for meget for høj kvalitet.
 • Vi holder tidsplanen – vores håndværkere er altid klar til at holde sig inden for den planlagte tid.

Priser totalrenovering af badeværelse i København murer

Hvert projekt er unikt, men generelt holder vores priser på badeværelsesrenovering sig godt i branchen. Når du kontakter os for et tilbud, får du altid et gennemtænkt prisforslag uden skjulte omkostninger og overraskelser. Læs mere om omkostninger og badværelse priser her!

 

Få pris på totalrenovering af badeværelse i København og i Nordsjælland - Vi ser frem til at lave et tilbud på din badværelse renovering opgave!
Få pris på totalrenovering af badeværelse i København og i Nordsjælland - Vi ser frem til at lave et tilbud på din badværelse renovering opgave!

Eksempel på murer totalrenovering af badeværelse

Badeværelse renovering trin for trin

Når vi udfører badeværelsesrenoveringer i København, foregår det i flere forskellige trin. Vi udfører altid vores arbejde med nøjagtighed og professionalisme.

 1. Det første vi gør er at dække badeværelsesgulvet med beskyttende pap. Vi sætter også alle de værktøjer op, vi kan få brug for. Dette kaldes “etablering”.
 2. Herefter foregår demonteringen, hvor vi blot skiller alt inventaret i rummet ad, så det hverken kan ødelægges eller komme i vejen. Disse omfatter elementer, toiletter og overskabe.
 3. Når disse forberedelser er færdige, begynder vi nedrivningen. Overfladelaget på alle vægge og gulve er revet ned. Hvor meget vi bruger på dette afhænger helt af, hvad der skal laves på badeværelset. Skal vi for eksempel udskifte afløbsrørene, skal der meget mere til og vi skal så bryde op og smadre hele gulvet.
 4. Rekonstruktion er trin nummer fire og er lige, som det lyder. Vi bygger nyt gulv, hvis det er blevet brudt op under arbejdet og trækker vandrør efter, hvis det er nødvendigt.
 5. Herefter foregår underarbejdet, hvilket betyder, at vi fylder alt, hvad der kræves for, at dit badeværelse får jævne overflader at arbejde på.
 6. Det sidste der sker i selve arbejdet er isolering, flisebelægning og fugning.
 

Når alt dette er gjort, laver vi et tillæg og en de-etablering, hvor vi genmonterer alt, hvad der blev fjernet på virksomheden og fjerner alt byggeaffald og maskiner igen.

Udfyld formularen her og få tilbud og pris på totalrenovering af badeværelse i København 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her