Pulverlakering til behandling af aluminium og stål

Pulverlakering til behandling af aluminium og stål

Hvis du skal have foretaget en overfladebehandling af aluminium eller stål, kan en pulverlakering muligvis være svaret. Det er meget anderledes end en vådlakering, idet materiale i påføringsprocessen og egenskaberne er anderledes. Så hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel læse mere om processen online – og ud fra dette vurdere, om du kan bruge dette til noget.

Hvad er det?

Denne metode kan, som allerede nævnt, anvendes som overfladebehandling af aluminium og stål. Det foretages ved hjælp af pulver, hvoraf navnet kommer fra. En pulverlakering kan tåle meget, hvorfor metoden både kan anvendes på genstande indendørs og udendørs. Det er således modstandsdygtigt over for slid og andre belastninger, der måtte forekomme – herunder forskellige opløsningsmidler.

Hvordan foregår processen?

Online kan du læse nærmere om, hvordan processen foregår. Pulveret skal naturligvis påføres på den valgte genstand i den rette mængde samt tykkelse, hvorefter det skal behandles med varme inde i en ovn. På internettet kan du imidlertid læse grundigt om kemien bag, og derudover læse hvor mange grader ovnen eksempelvis skal sættes på. Du bliver således udførligt vejledt, så du ved, hvordan processen foregår.

Hvad kan jeg bruge det på?

Pulverlakering er således en effektiv metode, som kan bruges på både store og små genstande af både stål og aluminium. Denne metode, der altså anvendes på metaller, giver uanede muligheder. Online kan du læse en dybdegående procesbeskrivelse, hvor du kan se de forskellige trin. Man starter nemlig først med en forbehandling, derefter en tørring, herefter pulverpåføring og til sidst afhærdning. Du kan med fordel læse meget mere om disse fire forskellige trin, der bliver forklaret nærmere på hjemmesiden. Firmaet ligger på Sjælland, men er villige til at køre på hele Sjælland, Jylland samt Fyn. På hjemmesiden kan du desuden læse mere om kontaktoplysninger og lignende, hvis du ønsker at vide mere om pulverlakering.

Artiklen kan være sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her