Pudse facade pris og Renovering af facade priser

Pudse facade pris og renovering af pudset facade priser - Se priseksempel på pudsning af facade og materiale og svar på almindelige spørgsmål

Denne artikel handler om renovering og pudsning af facaden, det er et arbejde der er lidt omfattende, specielt hvis de er tale om pudsning af komplet facade. Komplet pudsning af facade vi viser omhandler pudsning af et murstenshus i tre lag. Du lægger de samme tre lag på et træhus, men der skal du også installere en to-trins tæt facade først.

Omkostningseksemplet er baseret på et 170 kvadratmeter stort murstenhus. Der har ideelle forhold. Husk, at prisen på pudsning af facade kun er et eksempel, og at den kan variere med geografisk placering og en række andre faktorer.

Pudsning af facade af ​​et murstenhus:

Pris I alt: 300.000kr

Subtotal
Arbejdsomkostninger: 200.000kr
Pris for materiale: 100.000kr

Materiale ved pudsning af facade

– Position
– Primer
– Forstærkning
– Ydpuds
– Dæknings materiale
– Forstærkningsnet
– Forstærkningsvinkler
– Startlister
– Deponi

Forberedelse når du skal rengøre hus til pudsning af facade 

Både træ- og mursten kan pudses. Selve trimningen foregår på nogenlunde samme måde hver gang, uanset hvilket facade du har. Men på den anden side er det godt at vide lidt om dit valg af net, kontakt din lokale byggehandel og murer om hvad der af forskellige materialer. 

Ramme af sten materiale: Mange bygger i dag med isolerede byggeklodser, der kan pudses direkte på, og der skal ikke noget omfattende forarbejde til.

 

Pudse facade pris & Renovering facade priser + Priseksempel

Hurtige spørgsmål om rengøring af huset vedrørende reparation eller pudsning af facade

Kan du male huset efter de er pudset?

At male huset gør nok kun dem, der har lavet et dårligt arbejde med pudsingen. Overfladepudsen er allerede knækket i den farve du har valgt som facade maling.

Kan man spare på prisen på nogen måde?

Der er altid mulighed for at fravælge overfladepuds og vælge maling i stedet for. Så sparer du nogle penge, især hvis du maler selv. Overfladen vil da være anderledes, den vil være glat i stedet for takket og struktureret. Men det er vigtigt at vide, at mange pudseentreprenører gerne selv udfører hele pudseanlægget, fordi de gerne vil kunne stille garanti på arbejdet. Hos Sjællands Byg murerfirma er vi fleksible. 

Er der nogle eksempler på faldgruber, hvis man selv vil pudse facaden?

Når gør-det-selv-folk udfører arbejdet, er det almindeligt, at de påfører for tykt med overfladepuds. Risikoen er så, at de ikke når at skrubbe ordentligt. Resultatet er, at man ser på facaden, hvor skurebrættet gik. Det bliver som en rille i gipsen og det skal den ikke være. Tyndt lag er det, der tæller.

Er det dyrere at pudse på en træfacade end på end murstens facade?

Ja, på en måde. Selve pudsningen med de tre lag bliver ikke dyrere, men der kommer flere trin, da trærammen skal totrinsforsegles. På den anden side koster en murstensrem mere, så jeg tror den samlede pris bliver nogenlunde den samme.

Pudsning af facade og renovering af facade hos murerfirma

Puds på mursten – Mursten er særdeles velegnet som underlag til puds, og udover det æstetiske kan det især være positivt til ældre murstenshuse. Bliver mursten eller fuger beskadiget, herunder frostskader, kan huset optage fugt og dermed danne skimmelsvamp eller fugtskader. Ved pudsning af en ejendoms murstensfacade fremstår den stort set nybygget.

Den puds, vi påfører mursten, er diffusionsåben, hvilket betyder, at den afgiver fugt, men ikke trænger ind. Vi efterlader også de sædvanlige ventilationshuller i murstensfacaden i de nederste lag og oppe ved taget, så huset kan fortsætte med at ånde som normalt. Vi åbner også for nye ventilationshuller, hvis det er nødvendigt.

Puds på træhuse – Har ejendommen træfacade, kan vi erstatte den med en to-trins ventileret pudsfacade. Teknologien er stort set den samme, som når vi udskifter et-trins tætte facader. Pas på og yderligere isoler ejendommen, når vi alligevel udfører arbejdet, så får du en varm og stilfuld ejendom på samme tid.

Puds på gammelt puds – Renovering af pudset facade, vores murer renoverer også gammelt puds, der trænger til at blive frisket op. Hvis pudsen kun er komplet, kan vi arbejde med den eksisterende puds. Skulle vi have brug for at rive det gamle puds ned, kan du benytte lejligheden til at supplere isolering af ejendommen for at få et velstående, dejligt og varmt hus i mange år frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her