Forventede have trende år 2021

Tips til design af baghave

Mange danskere er at sætte fokus på en mere raffineret baggård, der tilbyder et incitament til at være vært for flere sammenkomster i komfort i deres eget hjem. Her er vores tips for de bedste trende og tendenser for næste år.

Har din baghave brug for en overhaling? Bor du i Danmark normalt kommer med at tilbringe en masse tid udendørs, især om sommeren. Uanset om du er vært for en grill eller en vin og ost aften, er baghaven ofte bruges som et rum til at holde sammenkomster, underholde og slappe af. Mange danske husejere opholder sig i deres huse i længere tid end normalt, undgå salg af fast ejendom og investere i hjem forbedring projekter, der passer til deres livsstilsændringer over tid.

Nyere forskning har vist, at boligejere bor i deres ejendom i mere end 20 år. Hvis du har en familie og planlægger at bo på dit nuværende hjem i en lang periode, kan du overveje at skabe et familievenligt udendørs område. Ikke alene vil det give dig bekvemmelighed, når underholdende – men det kan også ses som en langsigtet investering.

Vores murer samt æglæggende kan simpelthen ‘kunsten at bygge med mursten, eller at forene dem med cement eller mørtel i forskellige former; kunst eller besættelse af æglæggende mursten. Lægning betonblokke kan åbne op for en verden af muligheder for vægge, strukturer og æstetiske facader. Uanset om du har brug for en privatlivsvæg, slank grillstation eller anden betonbaseret struktur, er bloklægning den perfekte metode til at bruge.

Omdan dit hjem i år og indarbejde nogle af disse sommer tendenser i din baghave:

Grå er den nye sorte

Mørkere farver er ved at blive et populært design valg for asfaltudlæggere og blok æglæggende i baghaven rum. Toner, herunder grå, trækul og monokrom kan forvandle stemningen i dit udendørs rum. Disse farvetoner fungerer også usædvanligt godt med grønne områder – og formidler luksus og raffinement.

Ikke alene er disse farver lige on-trend, men de er også lettere at vedligeholde, fordi de kan skjule pletter. Grå og trækul farver er også blødere på øjet, der fungerer godt med danskernes solrige og varme klima.

Vær unik i din design

Selv sæt fliser og mursten kan afgive et slankt og moderne look, mismatching og ved hjælp af forskellige størrelser fortove eller blokke kan skabe et unikt look. Der er en aktuel design trend favorisere fortove / mursten, der har produkter i flere størrelser. Hvis du er usikker på, hvordan du indarbejde denne tendens i din baghave, tale med din blok om entreprenør, da de kan være i stand til at rådgive dig om, hvad der vil fungere bedst i dit rum.

Jo større jo bedre

I år kan du enten gå store eller gå hjem. Når det kommer til brolægning størrelser, jo større jo bedre. Større fortove bliver mere og mere populære i udendørs rum. Dette hjælper med at få området til at se større ud, samtidig med at det giver et slankt og tidløst look. Asfaltudlæggere bliver nu lavet i massive plader til rådighed i størrelser op til 1 meter med 1 meter. Denne tendens er kommet for at blive, og hvis du overvejer at indarbejde det i din baghave, anbefaler vi at søge en blok æglæggende service / landscaper for at lægge de store fortove sikkert, effektivt og bæredygtigt.

Brug alle dine arealer

Hvis du har bemærket, baggårde i Danmark bliver mindre og mindre på grund af et fald i størrelsen af jord folk bygger på. Dette presser folk til at bruge al den tilgængelige plads i deres baghave for at få mest muligt ud af det! I stedet for at indarbejde funktioner, der tager en masse plads, overveje at designe op. For eksempel – din blok æglæggende entreprenør kan tilføje en havevæg foran dit hegn – tilføje dybde og omdanne det overordnede udseende af rummet.

Eksperimenter med dine møbler

Valg af møbler er den sjove del! Med så mange forskellige muligheder at vælge imellem – du bør du vælge møbler, der vil være æstetisk tiltalende, vejrbestandigt, hvor det er passende og langvarigt. Her er nogle faktorer, du bør overveje:

  • Sørg for, at sidde- eller møblerne er beregnet til udendørs brug. Vil det vare i regn, vind og sol?
  • Kræver det regelmæssig vedligeholdelse?
  • Er du ude efter en afslappet indstilling eller et mere formelt udseende?
  • Hvor mange mennesker vil du have dine møbler til at tage højde for?
  • Murere og æglæggende entreprenører kan hjælpe dig med at omdanne udseendet af din baghave uden besværet. P

Uanset om du har brug for en lille renovering eller er ved at bygge et nyt hjem, vil vores team arbejde sammen med dig om at levere en ekstraordinær løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her