5 grunde til hvorfor mureren anbefaler mursten

5 grunde til hvorfor murere anbefaler mursten som deres foretrukne materiale til et nyt hjem!

Opbygning af et nyt hjem kommer med at gøre en række beslutninger, og en af dem er at vælge facaden materiale valg.

Tænker du på at bygge et nyt hjem og er interesseret i at kende det bedste materiale til brug for byggeri? Det er nemt. “Mursten er simpelthen de bedste” – citeret af en professionel murer. Selvfølgelig vil en professionel murer sige, at de er de bedste. Men vi er nødt til at være enige med dem. Læs videre for at finde ud af mere.

Opbygning af et nyt hjem kommer med at gøre en række beslutninger, og en af dem er at vælge et materiale til brug for din drømmehus. Dette valg kan virke skræmmende, da det vil påvirke den overordnede facade og funktion i dit hjem. Men når du vælger mursten som dit materiale, kan du blive forsikret om, at du vælger et produkt, der vil stå sin prøve, hvilket giver en overflod af fordele!

I dag er mursten stadig et af de mest populære materialer og et smart design valg for arkitekter, indretningsarkitekter, byggeri fagfolk og husejere. Ud over at være ekstremt alsidig i design, giver mursten mange funktionelle fordele, når de er designet til nye hjem! Professionelle murere afslører, hvorfor de mener, at dette materiale er det bedste for et nyt hjem!

Tidsløs design

Valg af mursten vil give dig mulighed for at vælge mellem hundredvis af farver, finish og størrelser. Dette vil give dig mulighed for at skabe et unikt og inspirerende design og omdanne din vision til livet. Mursten er et flerdimensionelt materiale og giver dig mulighed for at opnå enhver arkitektonisk eller indretning gennem en række forskellige former, teksturer og applikationsmønstre. Der er mange ansøgninger om at tilføje skønheden i mursten i dit nye hjem. Uanset om du ønsker at bruge dem indendørs som en del af din pejs område, køkken / badeværelse væg eller som en del af en accent væg, mursten giver dig mulighed for at skabe et fremragende design.

Dette materiale er også fremragende til udvendige applikationer, herunder nye hjem byggeri og landskabets funktioner. Hvis du har brug for rådgivning om dette materiale, skal du tale med en professionel murer på Amager eller murer på Frederiksberg, hvis det er der du bor. De vil være i stand til at give dig de nødvendige oplysninger om dit projekt, hjælper dig med at indsnævre til et bestemt æstetisk design.

Energieffektivitet

Bygning med mursten giver større termisk masse end andre lette byggematerialer. Da mursten har ‘høj termisk masse’ har den også den højeste energieffektivitet. Termisk masse er et materiales evne til at holde varmeenergi, når det udsættes for varierende temperatur, og derefter langsomt frigive det tilbage i miljøet som forholdene ændrer sig. Som en naturlig isolator, mursten er langsom til at absorbere eller miste varme, hvilket betyder at du vil være varm om vinteren og kølig om sommeren! Dette er ideelt til Australiens solrige klima. Hvis du ønsker yderligere information om fordelene ved mursten, skal du tale med en professionel murer for at få råd, før du bygger dit nye hjem.

Lav vedligeholdelse

Mursten er en hård og permanent løsning til et hjem. Det er en af de tidligste byggematerialer kendt for mennesket med murstensbygninger bygget mere end 2000 år siden i romertiden, som stadig holder op godt. Mursten kræver også lidt vedligeholdelse og ikke rådner, fade, skræl eller smuldre over tid som andre materialer. Meget lejlighedsvis, kan de brug for en ren med en blød børste til at opretholde deres gode udseende.

Lydisolering

Mursten er et fantastisk materiale, hvis du har brug for lydisolering fra ekstern støj. Den tunge masse af ler mursten murværk er bedst for akustisk isolering og er i stand til at blokere lavfrekvent støj. Du har også mulighed for dobbelt mursten konstruktion, som giver fordel for at isolere indvirkning lyde fra andre rum. Hvis du er på udkig efter et materiale, der har en iboende modstand mod lyd og er i stand til at blokere alle uønskede trafik og maskinstøj, mursten er helt sikkert materialet for dig!

Brandsikker

Mursten er en af de mest brandsikre byggematerialer til rådighed – fremstillet af ler, er dette materiale fyret på omkring 1200 grader Celcius. Brandsikker, ikke-brændbar og i stand til at modstå varme uden at ændre strukturelt, mursten er det materiale valg for mange boligejere. Dette er især til gavn for dem, der bor i bush-brand udsatte områder! Mursten brænder ikke, når udsat og kan hjælpe med at beskytte de mere brændbare elementer inde i et hus!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv ringet op

Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Send os en besked få en pris - udfyld formularen her